Nedjelja, 23. siječnja 2022.

FOTO Pretužan oproštaj od rukometnog velikana Zlatka Saračevića

Ispraćen je gromoglasnim pljeskom baš kao što to i zaslužuje. Nije ovo zbogom, dragi naš, veliki čovječe, ovo je samo još jedno putovanje na kojem ćemo se jednom, svi zajedno ponovno sresti. Neka ti je laka hrvatska zemlja, istaknuli su iz RK Podravke

Preporučujemo

Obitelj, ekipa, članovi nadzornog odbora te najbliži suradnici i prijatelji u utorak su se oprostili od trenera i slavnog rukometaša Zlatka Saračevića koji je iznenada preminuo u 59. godini života.

U krug koprivničke Sportske dvorane gimnazije Fran Galović je stiglo vozilo u kojem se nalazio lijes trenera Zlatka Saračevića. Svi su u žalosti prilazili automobilu i u tišini polagali crvene ruže kako bi odali počast našem rukometnom velikanu.

Žaluje Koprivnica, Hrvatska, a gotovo da nema kutka Europe u kojem nije zapisao crticu iz svog života.

Njegove posljednje riječi ekipi nakon važne pobjede bile su: ”Cure volim vas sve”, a nakon što je dobio toliko utakmica u životu koji je bio obilježen uspjesima, onu najvažniju bitku nije uspio dobiti. Brojni su se građani, prijatelji i zaposlenici posljednja dva dana upisivali u Knjigu žalosti i divnim i emotivnim riječima se opraštali od hrvatske rukometne ikone Zlatka Saračevića.

“Ispraćen je gromoglasnim pljeskom baš kao što to i zaslužuje. Nije ovo zbogom, dragi naš, veliki čovječe, ovo je samo još jedno putovanje na kojem ćemo se jednom, svi zajedno ponovno sresti. Neka ti je laka hrvatska zemlja”, istaknuli su iz RK Podravke.

Foto: Ivan Brkić

FOTO Pretužan oproštaj od rukometnog velikana Zlatka Saračevića

- Advertisement -

Najnovije objave