Srijeda, 4. listopada 2023.

Tradicionalni susret Podravkinih umirovljenika: Naša obaveza je razvijati sve ono što ste sagradili

Na poseban način Podravka, kao jedina kompanija u regiji, održava tradicionalni susret umirovljenika i jubilaraca koji slave 30, 35 i 40 godina radnog staža...

- Advertisement -

U velikom šatoru ispred Tvornice juha i Vegete, u koprivničkoj poduzetničkoj zoni Danica, danas, u petak, održan je tradicionalni susret umirovljenika i obljetničara Grupe Podravka.

“Podravka oduvijek skrbi za svoje zaposlenike, kako sadašnje, tako i bivše, pa generacijama koje su ju stvarale odaje priznanje svake godine. Na poseban način Podravka, kao jedina kompanija u regiji, održava tradicionalni susret umirovljenika i jubilaraca koji slave 30, 35 i 40 godina radnog staža”, istaknuli su iz koprivničke kompanije.

Tradicionalni susret Podravkinih umirovljenika

- Advertisement -

– Nema veće vrijednosti i zato mi je posebno drago i zadovoljstvo da smo danas opet ovdje. Ono što je obaveza svih koji radimo i vodimo Podravku, da sve ono što ste nam ostavili, što ste sagradili, da nastavimo razvijati. Da stvaramo Podravku još većom, još moćnijom, još respektabilnijom kompanijom na posnos Koprivnice, Podravke i Hrvatske – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik kompanije.

Foto: Luka Krušec

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti