Petak, 29. rujna 2023.

FOTO-VIDEO Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata KC-KŽ županije prvak Hrvatske u malom nogometu

Malonogometna ekipa koprivničko-križevačkih UHDDR-ovaca naslov je osvojila u konkurenciji 16 ekipa, a u finalnom susretu pobijedila je podružnicu iz Kutine

- Advertisement -

Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata prošlog je vikenda u Vodicama održala tradicionalno sportsko natjecanje svojih podružnica i članova, a sve je započelo polaganjem vijenaca za poginule i nestale hrvatske branitelje.

Ove godine natjecalo se 60-ak ekipa iz cijele Hrvatske. Među 700-tinjak natjecatelja bila je i koprivničko-križevačka podružnica Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata.

I bila je i više nego uspješna. U malom nogometu osvojila je prvo mjesto, dok je u kartanju belota par Mladen Vidačak i Siniša Pemper završio na trećem mjestu među 50 parova.

- Advertisement -

Malonogometna ekipa koprivničko-križevačkih UHDDR-ovaca naslov je osvojila u konkurenciji 16 ekipa, a u finalnom susretu pobijedila je podružnicu iz Kutine.

Rezultat je bio 4:1, a za pobjedničku ekipu trostruki strijelac bio je Zoran Peričić, dok je jedan pogodak postigao Tomislav Lukić. Valja istaknuti i da je Marijan Golubić proglašen za najboljeg vratara turnira.

Koprivničko-križevački UHDDR osvojio je veliki pobjednički pehar, a veliko slavlje možete pogledati OVDJE.

Inače, to je već treći naslov najboljih koji su dosad osvojili.

Foto: UHDDR KC-KŽ

- Advertisement -

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti