Petak, 25. lipnja 2021.

FOTOGALERIJA Močile uvjerljive u Reki, borba za naslov prvaka ostaje otvorena

Momčad Vedrana Bačija u Reki je slavila rezultatom 7:1 i zahvaljujući remiju vodeće Drave iz Podravskih Sesveta u Gornjoj Rijeci (2:2) stigla na samo četiri boda zaostatka za njom. Borba za prvo mjesto u proljetnom dijelu sezone u Drugoj ŽNL bit će i više nego zanimljiva

Preporučujemo

Bila je to igra mačke i miša. Iako su Močile došle na utakmicu bez nekoliko važnih igrača, Reka je jesenas jako slaba i u ovoj utakmici iznenađenju nije bilo mjesta.

Momčad Vedrana Bačija u Reki je slavila rezultatom 7:1 i zahvaljujući remiju vodeće Drave iz Podravskih Sesveta u Gornjoj Rijeci (2:2) stigla na samo četiri boda zaostatka za njom. Borba za prvo mjesto u proljetnom dijelu sezone u Drugoj ŽNL bit će i više nego zanimljiva.

Močile su već nakon tri minute igre u Reki vodile 2:0, a strijelci su bili u ovoj utakmici kapetan Igor Čani i Boris Robotić. Do poluvremena su pala još dva pogotka, a mrežu Srećka Dražetića pogađali su ponovno Čani i Denis Šteingel.

Na poluvremenu je Bači u igru, i to u napad, ubacio vratara Filipa Kodriča kojeg je u ovoj utakmici na golu zamijenio Kristijan Haramina. Mladi Kodrič pokazao je zavidno igračko umijeće i već praktički iz prvog dodira s loptom, u 47. minuti, poentirao za 5:0 vodstvo Močila. Sjajno mu je asistirao Čani koji je pobjegao domaćoj obrani kao brzi vlak.

Još jedan mladić Močila, Nikola Godek, upisao se u strijelce u 76. minuti, a sedmi gol postigao je Tomislav Radić u 78. minuti. U 87. minuti kapetan Reke Siniša Bogdan postavio je konačni rezultat. Dodajmo i da je gostujući igrač Damian Markač u 67. minuti promašio jedanaesterac, odnosno obranio mu ga je vratar Reke.

Drugoplasirane Močile su u 13 odigranih utakmica osvojile 28 bodova, dok je momčad Reke koju je jesenas vodio Radomir Grubačević ostala na nuli i ako se nešto drastično ne promijeni u zimi mogu lagano pakirati kofere za Treću ŽNL.

Sve rezultate 13. kola Druge ŽNL i najnoviji poredak na ljestvici možete pogledati OVDJE.

REKA – MOČILE, Foto: Zvonimir Markač

Najnovije objave