Utorak, 30. svibnja 2023.

Glazbeni kviz uz nastup Tamne strane i Tatoo Moona u koprivničkom Caffe baru Max

U sklopu programa održat će se i 17. glazbeni kviz 'Zar je već prošlo toliko?'. Pitanja neće biti teška, a očekuju vas vrijedne nagrade

Koncert grupa Tamna strana i Tatoo Moon održat će se u Caffe baru Max u Koprivnici u subotu, 1. travnja s početkom u 19 sati.

Organizatori su Caffe bar Max, Carlsberg Croatia i Bluzz klub Koprivnica.

Tamna strana je koprivnički rock sastav osnovan početkom 2017. godine. Sastoji se od pet članova koji su održali velik broj nastupa u svojim prethodnim grupama.

Od 2018. godine grupa nastupa na području Koprivnice i okolice te kreće sa studijskim snimkama vlastitih autorskih radova.

Grupa će nastupiti u sastavu: Josip Ninković – lead gitara, Denis Ninković – ritam gitara, Tihomir Draksler – bass gitara, Ivica Šnajder – bubanj i Kristina Baron – vokal.

U sklopu programa održat će se i 17. glazbeni kviz ‘Zar je već prošlo toliko?’. Pitanja neće biti teška, a očekuju vas vrijedne nagrade:

1. CARLSBERG CROATIA d.o.o., Koprivnica-poklon paketi (24 limenke x 0,5 l PAN Pilsner)
2. CARLSBERG CROATIA d.o.o., Koprivnica-poklon paketi (24 limenke x 0,5 l PAN Pilsner)
3. KIŠ-FOOD, Koprivnica-ručak ili večera za dvije osobe u restoranu KATARZA
4. KALIMERO, Koprivnica-dvije velike pizze po izboru dobitnika
5. KAVA, Koprivnički Ivanec-poklon bon za fast food PIKOVA DAMA, Koprivnica

TATOO MOON

Cijenjeni irski gitarist i skladatelj Rory Gallagher prerano nas je napustio 1995. godine. Iako su ga glazbeni kritičari nazivali ‘pučkim gitaristom’, zbog njegovog jednostavnog scenskog izgleda i skromnosti, njegova muzika i sviranje električne i akustične gitare imali su brojne poklonike, u koje su ubrajaju i Eric Clapton i Brian May.

Mnogi ga pamte još i danas kroz brojne albume koje je snimio sa grupom Taste i tjekom samostalne karijere. Na njegove radove podsjetiti će nas sjajni zagrebački glazbenici okupljeni u projektu Tatoo Moon: Branimir Bogunović – Pif-gitara/vokal, Tomas Krkač – bas gitara/vokal te Krešo Randić – bubanj.

Ulaz je besplatan. U kvizu mogu sudjelovati svi gosti, nije potrebna kotizacija.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti