Srijeda, 31. svibnja 2023.

Građani koji su izgubili posao bit će oslobođeni plaćanja odvoza otpada u Koprivnici

U tijeku je slanje uplatnica s obračunom odvoza otpada za siječanj, veljaču i ožujak te akontacije za travanj, svibanj i lipanj

Koprivnički Komunalac obavještava korisnike s područja grada Koprivnice da je u tijeku slanje uplatnica s obračunom odvoza otpada za siječanj, veljaču i ožujak te akontacije za travanj, svibanj i lipanj.

“Svi građani dobit će račune s redovnom cijenom usluge za odvoz otpada, a oni koji su zbog krize izgubili posao neka se jave u Grad Koprivnicu s priloženom dokumentacijom sa Zavoda za zapošljavanje kako bi ih se oslobodilo plaćanja odvoza otpada u sljedećem obračunskom razdoblju, odnosno obračunima koji će građanima stići u lipnju” istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Poslovni subjekti ovih će dana dobiti redovne račune za odvoz otpada u ožujku. Oni subjekti kojima je na temelju odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koju je donio Stožer civilne zaštite onemogućeno obavljanje djelatnosti, prijavom na internetskim stranicama Grada Koprivnice također ostvaruju pravo na umanjenje iznosa za odvoz otpada na računima tijekom godine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti