Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Građani koji su izgubili posao bit će oslobođeni plaćanja odvoza otpada u Koprivnici

U tijeku je slanje uplatnica s obračunom odvoza otpada za siječanj, veljaču i ožujak te akontacije za travanj, svibanj i lipanj

- Oglas -

Koprivnički Komunalac obavještava korisnike s područja grada Koprivnice da je u tijeku slanje uplatnica s obračunom odvoza otpada za siječanj, veljaču i ožujak te akontacije za travanj, svibanj i lipanj.

“Svi građani dobit će račune s redovnom cijenom usluge za odvoz otpada, a oni koji su zbog krize izgubili posao neka se jave u Grad Koprivnicu s priloženom dokumentacijom sa Zavoda za zapošljavanje kako bi ih se oslobodilo plaćanja odvoza otpada u sljedećem obračunskom razdoblju, odnosno obračunima koji će građanima stići u lipnju” istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Poslovni subjekti ovih će dana dobiti redovne račune za odvoz otpada u ožujku. Oni subjekti kojima je na temelju odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koju je donio Stožer civilne zaštite onemogućeno obavljanje djelatnosti, prijavom na internetskim stranicama Grada Koprivnice također ostvaruju pravo na umanjenje iznosa za odvoz otpada na računima tijekom godine.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti