Ponedjeljak, 24. siječnja 2022.

Gradonačelnik Varaždina podržao udrugu koja brine o beskućnicima

Aktualni su programi „Novi put za život“ i „VivA – vitalni i aktivni“. Programi su usmjereni na smanjenje socijalne isključenosti beskućnika i integraciju u život zajednice

Preporučujemo

Izložbenu kućicu s informativnim materijalima Udruge Novi put Varaždin, koja je postavljena na Franjevačkom trgu povodom obilježavanja Svjetskog dana beskućnika, danas je posjetio gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj.

Kako je izvijestio Ured gradonačelnika, Bosilj je predsjedniku udruge Nikoli Dugandžiću izrazio podršku udruzi koja poduzima programe i projekte u cilju unapređivanja kvalitete života i socijalne integracije beskućnika u gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji.

Kako su ga informirali, aktualni su programi „Novi put za život“ i „VivA – vitalni i aktivni“. Programi su usmjereni na smanjenje socijalne isključenosti beskućnika i integraciju u život zajednice.

Udruga upravlja prihvatilištem za beskućnike u koje može prihvatiti 15 korisnika, a Grad Varaždin je ove godine za rad udruge i prihvatilišta izdvojio 335 tisuća kuna.

- Advertisement -

Najnovije objave