Srijeda, 31. svibnja 2023.

Hrvatska udruga socijalnih radnika dodijelila priznanje koprivničkom uredu Hrvatskog zavoda za socijalni rad

Svečanosti su prisustvovale i privremena ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Tatjana Štritof te Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice

U organizaciji Hrvatske udruge socijalnog rada i Hrvatske komore socijalnih radnika, u Zagrebu je održan stručni skup pod nazivom ‘Poštivanje različitosti kroz zajedničko društveno djelovanje’ kojim je obilježen Svjetski dan socijalnog rada.

U sklopu stručnog skupa Hrvatska udruga socijalnih radnika tradicionalno je i ove godine dodijelila nagrade socijalnim radnicima, ustanovama socijalne skrbi i organizacijama civilnog društva koji su u proteklom razdoblju svojim znanjem, predanošću i odgovornim radom značajno doprinijeli razvoju profesije i boljoj zaštiti prava i interesa korisnika.

Hrvatska udruga socijalnih radnika dodijelila je priznanje koprivničkom područnom uredu Hrvatskog zavoda za socijalni rad, a preuzeo ga je Danijel Rušak, v.d. predstojnika Županijske službe Koprivničko-križevačke.

Svečanosti su prisustvovale i privremena ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Tatjana Štritof te Ana Mlinarić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti