Utorak, 30. svibnja 2023.

Igor Drvenkar novi je pjevač Parnog valjka

Prelomili smo svoje dileme i nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. 'Moja glava, moja pravila' naša je nova pjesma, poručili su iz Parnog valjka

Dugo se nagađalo tko će zamijeniti legendarnog Akija Rahimovskog, a sada su članovi Parnog valjka na službenim stranicama konačno potvrdili da je 31-godišnji Igor Drvenkar rodom iz Podravskih Sesveta novi pjevač.

“Prelomili smo svoje dileme i nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. ‘Moja glava, moja pravila’ naša je nova pjesma, nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio Igor Drvenkar.

Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu. Hvala vam na svoj podršci do sada, a i dalje.

Pjesma plovi regionalnim radijskim eterom, streaming servisima, a videospot je dostupan na našem YouTube kanalu”, poručili su iz Parnog valjka.

Nova pjesma izvedena je danas u podne na radijskim postajama diljem regije i videospota na YouTube kanalu Parnog valjka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti