Subota, 2. prosinca 2023.

Iskoristite besplatni preventivni tehnički pregled vozila

Tijekom akcije vozači dragovoljno mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će ih se besplatno pregledati i provjeriti njihova tehnička ispravnost

- Advertisement -

Pod pokroviteljstvom Nacionalnog plana za sigurnost cestovnog prometa Republike Hrvatske od 20. do 25. studenog u svim stanicama za tehnički pregled vozila u Hrvatskoj provest će se preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom “Dani tehničke ispravnosti vozila 2023”.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli tehnike ispravnosti te tako otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja stanice za tehnički pregled vozila ukazivat će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu, priopćili su iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Tijekom akcije vozači dragovoljno mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će ih se besplatno pregledati i provjeriti njihova tehnička ispravnost.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti