Subota, 30. rujna 2023.

IZVUKLI SMO DOBITNIKA Evo koga nagrađuje caffe bar Teretana u Šemovcima

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrada je pripala...

- Advertisement -

U subotu, 20. svibnja, proslavljen je prvi rođendan caffe bara u Šemovcima zanimljivog naziva Teretana, a nalazi se odmah uz glavnu cestu na putu prema Bjelovaru, nedaleko od Virja.

Teretana je lijepo uređeni i moderni lokal koji svojim posjetiteljima nudi kvalitetnu kavu, velik izbor piva i razna pića po promotivnim cijenama.

Kafić je otvorio 20-godišnji poduzetnik i ugostitelj po struci Leonardo Horvat koji je već od samog početka srednje škole maštao o otvaranju svog caffe bara. Više o svemu pročitajte OVDJE.

- Advertisement -
Osoblje Caffe bara Teretana s vlasnikom Leonardom Horvatom
Osoblje Caffe bara Teretana s vlasnikom Leonardom Horvatom // Foto: CB Teretana

Sjajnu atmosferu na prvom rođendanu neprestano je zagrijavao bend Mladi, a kako je bilo na fešti pogledajte OVDJE.

U povodu prvog rođendan caffe bar Teretana iz Šemovaca odlučio je darivati čitatelje portala Klikaj.hr. Za vas je osigurao poklon gajbu piva.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagradu je osvojila:

Nikolina Carek

Čestitamo sretnoj dobitnici! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti