Petak, 29. rujna 2023.

Je li to moguće? Vozač teretnog vozila u Koprivnici napuhao 3,23 promila

Tijekom vikenda na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je šest prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom

- Advertisement -

Najveća koncentracija alkohola tijekom prošlog vikenda u Podravini i Prigorju utvrđena je u petak, 26. svibnja, u 15.50 sati u Koprivnici, u Kolodvorskoj ulici, i to kod 57-godišnjeg vozača teretnog vozila, koji je upravljao pod utjecajem alkohola od 3,23 promila.

Najveća brzina kretanja, pak, zabilježena je u subotu, 27. svibnja, u 11.46 sati u Kalinovcu na državnoj cesti broj 2 kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 134 kilometra na sat, iako je ograničenje ondje 90 kilometara na sat.

Tijekom vikenda na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je šest prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom.

- Advertisement -

Sankcionirano je 276 prometnih prekršaja od čega 29 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 147 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 22 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, dva prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, prekršaj upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i dva prekršaja upravljanja za vrijeme izrečene zabrane, priopćila je u ponedjeljak koprivničko-križevačka policija.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti