Četvrtak, 20. lipnja 2024.

IZVUKLI SMO DOBITNIKE Evo koga nagrađuje caffe bar Teretana u Šemovcima

Teretana je lijepo uređeni i moderni lokal koji svojim posjetiteljima nudi kvalitetnu kavu, velik izbor piva i razna pića po promotivnim cijenama

- Oglas -

Caffe bar u Šemovcima zanimljivog naziva Teretana ovih dana slavi svoj drugi rođendan, a nalazi se odmah uz glavnu cestu na putu prema Bjelovaru, nedaleko od Virja.

Teretana je lijepo uređeni i moderni lokal koji svojim posjetiteljima nudi kvalitetnu kavu, velik izbor piva i razna pića po promotivnim cijenama.

Kafić je otvorio mladi poduzetnik i ugostitelj po struci Leonardo Horvat koji je već od samog početka srednje škole maštao o otvaranju svog caffe bara.

- Oglas -

U povodu drugog rođendana caffe bar Teretana iz Šemovaca odlučio je darivati čitatelje portala Klikaj.hr. Za vas je osigurao dvije lijepe nagrade za cijelu ekipu – gajbu piva, odnosno litru bijelog i vodu ili litru crnog i colu. Konzumacija pića moguća je samo u kafiću, i to do 30. lipnja.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Gajba piva – Izabela Večerić

Litra i voda/cola – Martina Pašica

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti