Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Caffe bar Teretana u Šemovcima poziva vas u petak na veliku proslavu drugog rođendana

Ne propustite party sa živom muzikom, bendom Čista 10Desetka, koji pomiče granice zabave, akcijske cijene njihovih najpopularnijih pića te razne nagradne igre za cijenjene goste, a ostatak neka bude iznenađenje

- Oglas -

U Šemovcima nedaleko od Virja u petak će se održati druga obljetnica otvorenja popularnog caffe bara Teretana, s početkom u 21 sat. U povodu drugog rođendana razgovarali smo s mladim poduzetnikom Leonardom Horvatom, koji nam je otkrio što je sve pripremio za veliko slavlje i kako se snašao u nimalo lakom ugostiteljskom poslu.

Nakon dvije godine, kako si zadovoljan poslovanjem svog kafića?

Izuzetno sam zadovoljan poslovanjem Teretane nakon dvije godine. Kafić je postao omiljeno mjesto za mnoge naše goste, a naš tim je stvorio ugodnu atmosferu koja privlači nove posjetitelje i zadržava stalne mušterije.

- Oglas -

Koliko vas sada radi u Teretani?

Trenutačno imam dvije zaposlene osobe, a tu sam i ja kao vlasnik.

S obzirom na trenutačnu situaciju na tržištu rada je li bilo problema oko pronalaska radne snage?

Pronalaženje kvalitetne radne snage bio je izazov, posebno na početku. Riješio sam to kroz preporuke i oglašavanje na društvenim mrežama. Također sam uložio u obuku zaposlenika kako bismo osigurali visok standard usluge.

Caffe bar Teretana u Šemovcima svojim gostima nudi širok asortiman ukusnih pića
Caffe bar Teretana u Šemovcima svojim gostima nudi širok asortiman ukusnih pića // Foto: CB Teretana

Kakvi su ti planovi za budućnost, hoćeš li se širiti ili ćeš za sada ostati samo na jednom ugostiteljskom objektu?

- Oglas -

Trenutačno sam fokusiran na optimizaciju poslovanja ovog kafića i održavanje kvalitete usluge. Međutim, imam planove za širenje u budućnosti kada budem siguran da je pravi trenutak za to.

S obzirom na to da si mladi poduzetnik, jesi li požalio što si se upustio u ovaj posao?

Nisam požalio što sam se upustio u ovaj posao. I dalje volim svoj posao kao i prvog dana. Naravno, kao i u svakom poslu, pa tako i u ugostiteljstvu, ovaj posao donosi svoje izazove, ali i mnogo zadovoljstva kad vidim zadovoljne goste.

Što si nam pripremio za obljetnicu kafića?

Za obljetnicu sam pripremio poseban događaj sa živom muzikom, bendom Čista 10Desetka, koji pomiče granice zabave, akcijske cijene naših najpopularnijih pića te razne nagradne igre za naše cijenjene goste, a ostatak neka bude iznenađenje.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti