Srijeda, 26. siječnja 2022.

Konstituirano Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije

Na sjednici je za zamjenika predsjednice Verice Rupčić jednoglasno izabran Mijo Bardek, a uz upoznavanje novih članica donesen je i program rada za 2022.

Preporučujemo

U ponedjeljak je u prostorijama županijske uprave održana konstituirajuća sjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije kojoj je predsjedala predsjednica Verica Rupčić.

Sjednici je prisustvovao zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić koji je naglasio važnost rada Povjerenstva uz osvrt na dosadašnje rezultate i konkretna postignuća uz želju da se aktivnosti nastave, kako bi ovo tijelo kao i do sada bilo i dalje najaktivnije u državi.

Na sjednici je za zamjenika predsjednice jednoglasno izabran Mijo Bardek. Uz upoznavanje novih članica, donesen je program rada za 2022., uz naglasak da će opseg i način provedbe planiranih aktivnosti uvelike ovisiti o situaciji i propisanim mjerama vezanima uz pandemiju Covida-19.

Dogovorene su i aktivnosti do kraja godine. Uličnom akcijom će se obilježiti Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama u okviru šesnaest dana aktivizma te Međunarodni dan ljudskih prava.

Također, dogovorit će se i provesti aktivnosti u okviru suradnje sa županijskom Ligom protiv rak, stoji na službenoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

- Advertisement -

Najnovije objave