Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Koprivničanka Ivana Martinčić sudit će kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo reprezentaciji Njemačke

Koprivničkoj sutkinji bit će ovo prva utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Pomoćnica će joj biti Sanja Rođak – Karšić iz Podravskih Sesveta

Preporučujemo

Novo veliko priznanje za koprivničku nogometnu sutkinju Ivanu Martinčić. Naime, ova 36-godišnjakinja sudit će utakmicu u skupini J u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo između Njemačke i Lihtenštajna koja je na rasporedu u četvrtak, 11. studenog, u Wolfsburgu s početkom u 20.45 sati.

Nijemci su već osigurali prvo mjesto i direktan plasman za Svjetsko prvenstvo, baš kao što je i Lihtenštajn sigurno posljednja momčad skupine te će tako i ostati.

Sutkinja iz Koprivnice ove je sezone dijelila pravdu u dva prvoligaška ogleda. Debitirala je u Gorici gdje su istoimeni domaćin i Hrvatski dragovoljac odigrali susret bez pobjednika (1:1), dok je ovog vikenda odradila vrlo dobar posao na Poljudu kada je Hajduk s 2:0 slavio protiv Hrvatskog dragovoljca, piše Germanijak.

Koprivničkoj sutkinji bit će ovo prva utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Prvi pomoćni bit će joj Goran Pataki, druga pomoćna sutkinja Sanja Rođak – Karšić iz Podravskih Sesveta, dok će četvrti sudac na ovom ogledu biti Igor Pajač. U VAR sobi bit će Duje Strukan, a njemu će asistirati Bojan Zobenica.

 

- Advertisement -

Najnovije objave