Ponedjeljak, 27. rujna 2021.

Koprivnički bajkeri vratili su se s humanitarne vožnje po Istri i Dalmaciji

Na povratku u Podravinu i Koprivnicu bajkere je dočekao i ugostio Zoran Pehnec u svom restoranu Kalimero

Preporučujemo

Koprivnička skupina bajkera ‘Sinovi anarhije’ vratila se s još jednog divnog putovanja s humanitarnom notom. U tjedan dana vožnje prevalili su oko 2000 kilometara.

Ovaj put za svoju destinaciju odabrali su Istru i Dalmaciju. Nakon dva dana boravka i vožnje u Istri, uslijedilo je petodnevno putovanje po Dalmaciji.

Ovo je bila treća godina kako su zajedno otišli na vožnju.

“S obzirom na to da se svi jako dobro poznajemo i privatno se družimo, odlučili smo da svake godine prije ili poslije putovanja prikupimo novac od naših prijatelja privatnika, kojih imamo podosta u našem lijepom gradu Koprivnici, te jedan dio potrošimo na tiskanje majica s njihovim logojima na poleđini i u tome se vozimo po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. S ostatkom novca za siromašne obitelji u našoj županiji, a svake godine odaberemo dvije-tri obitelji, kupujemo potrepštine koje su ljudima potrebne svakodnevno (hrana, sokovi, odjeća, obuća, drva za ogrjev i ostalo). Bajkeri su poznati po humanitarnim akcijama pa tako i mi”, istaknuo je Goran Posavec, predstavnik ove koprivničke skupine bajkera, dodavši kako se ove godine u humanitarnu vožnju uključila i prehrambena kompanija Podravka doniravši razne proizvode.

Na povratku u Podravinu i Koprivnicu bajkere je dočekao i ugostio Zoran Pehnec u svom restoranu Kalimero.

Koprivnički bajkeri Sinovi anarhije u Kalimeru
Koprivnički bajkeri Sinovi anarhije u Kalimeru

Najnovije objave