Srijeda, 31. svibnja 2023.

Koprivnički Ivanec dobit će novu trgovinu, ljekarnu, liječničku ordinaciju i stanove za najam

Potpisivanje ovog ugovora predstavlja veliki pomak prema razvoju društvene i zdravstvene infrastrukture na području naše općine, istaknuo je načelnik Vrabelj.

Temeljem provedenog javnog natječaja za prodaju građevinskog zemljišta u Koprivničkom Ivancu, a koje se nalazi na k.č.br. 1813/2, k.o. Koprivnički Ivanec (pored zgrada društvenog i Vatrogasnog doma u Koprivničkom Ivancu) načelnik Zoran Vrabelj potpisao je ugovor o prodaji iste s koprivničkim poduzećem Milano.

Predmetna parcela ukupne površine 809 m2 prodana je za 77.000 kuna, a prodana je u svrhu izgradnje nove zgrade u kojoj će biti smješteni trgovina mješovitom robom, ljekarna, liječnička ordinacija te minimalno tri stambena prostora namijenjena iznajmljivanju.

Novi vlasnik, poznati koprivnički poduzetnik Goran Milanović već je započeo s postupkom izrade projektno–tehničke dokumentacije nužne za ishođenje građevinske dozvole za izgradnju navedenog objekta.

“Potpisivanje ovog ugovora predstavlja veliki pomak prema razvoju društvene i zdravstvene infrastrukture na području naše općine”, istaknuo je načelnik Vrabelj.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti