Subota, 3. prosinca 2022.

Koprivnički trkači sudjelovali u humanitarnoj utrci ‘Vukovaru sa srcem’

Svoj doprinos dala je skupina trkača iz Koprivnice, Križevaca, Ludbrega i Varaždina, koji su zajednički krenuli na rutu od 36 km od Koprivnice do Kalnika

Preporučujemo

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje organizirana je virtualna humanitarna utrka ‘Vukovaru sa srcem’ na razini cijele zemlje, a sva prikupljena sredstva od startnine namijenjena su udruzi ‘Vukovarski Leptirići’ koja se brine o djeci sa teškoćama u razvoju.

Virtualna utrka nije natjecateljskog karaktera, a zamišljena je tako da svaki prijavljeni trkač otrči željenu dužinu na stazi koja mu odgovara.

Svoj doprinos dala je skupina trkača iz Koprivnice, Križevaca, Ludbrega i Varaždina, koji su zajednički krenuli na rutu od 36 km od Koprivnice do Kalnika.

Sa starta u Crnoj gori // Foto: Privatna arhiva

Start je bio u koprivničkoj Crnoj gori, a ruta je vodila šumskim stazama preko Dugog Brda, Vrhovca i Apatovca te potom planinarskim stazama sve do uspona na Planinarski dom u Kalniku.

Prošle godine na isti datum začeta je ideja o trčanju od Koprivnice do Kalnika povodom Dana sjećanja, i po prvi puta su istu rutu istrčala trojica trkača, dok se ove godine skupilo dvanaestero sudionika. Cilj je da ovo postane tradicija svake godine, i da se broj sudionika još poveća.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti