Četvrtak, 2. veljače 2023.

Mališani iz dječjeg vrtića Bubamara Kalinovac oduševljeni izletom u Đurđevac

Djeca su sa svojim odgojiteljicama posjetila Zagrebačku banku, Hrvatsku Saharu - mini zoo, kao i utvrdu Stari grad. Baš im je bilo lijepo...

Preporučujemo

U okviru obilježavanja Svjetskog dana štednje djeca skupine Jagodice te najstarija djeca skupine Sovice dječjeg vrtića Bubamara iz Kalinovca zajedno sa svojim odgojiteljicama posjetila su u srijedu poslovnicu Zagrebačke banke u Đurđevcu.

Na samom ulazu dočekalo ih je iznenađenje – velika pčelica. Djeca su spontano otišla u zagrljaj pčelici koja ih je sve kasnije zajedno s drugim zaposlenicima provela kroz sigurna vrata banke i dovela do automata za uzimanje rednog broja klijenta. Upoznali su i zaposlenike koji rade s klijentima na novčanim transakcijama. Vidjeli su razne vrste novčanica i saznali o dobrobiti štednje. Na kraju druženja svako dijete dobilo je prigodni poklon od banke.

Slijedeća destinacija bila im je Hrvatska Sahara – đurđevački mini zoo.

Ispred ulaza u mini zoo dočekali su ih zaposlenici te upoznali s pravilima ponašanja unutar zoo-a. Kako bi razveselili životinje ubrali su, na prijedlog zaposlenika, malo trave kojom su nahranili životinje.

Saznali su puno o životinjama koji tamo borave, djeca su rukama dodirivala životinje, a imala su mogućnost okušati svim simboličkom jahanju.

Svakako najveća atrakcija bile su deve, vrlo raspoložene za druženje. Posjetili su i utvrdu Stari grad.

“Izlet je bio vrlo edukativan, zanimljiv i zabavan. Zahvaljujemo svima na srdačnom prijemu i ugodnom druženju”, istaknuli su iz dječjeg vrtića Bubamara iz Kalinovca.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti