Nedjelja, 28. studenoga 2021.

Marica Korolija iz Novigrada Podravskog u novoj sezoni Života na vagi

Od aktivne sportašice Marica postala je pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla pa je odlučila uzeti stvari u svoje ruke

Preporučujemo

Marica Korolija iz Novigrada Podravskog, trenerica košarke i nogometa školske i predškolske djece, sudjelovat će u petoj sezoni RTL-ovog showa Život na vagi.

Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak.

Od aktivne sportašice 33-godišnja Marica postala je pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla pa je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i prijaviti se u show kako bi promijenila sve što je muči.

Teško djetinjstvo primoralo ju je da brine za cijelu svoju obitelj. Otac je nju i brata napustio dok je imala tek 4 godine, mama se preudala te potom razboljela i u međuvremenu dobila još troje djece s kojima je Marica živjela do svoje 19. godine. Kao najstarija od braće odlučila odseliti od doma. To je učinila, otkriva, kako bi svi imali barem malo bolje djetinjstvo od nje.

“Ja se još uvijek iznutra osjećam da sam ona super Marica koja rastura, koja sve može… I, onda treba pomoć, nije me sram to priznati. Borba s debljinom me čini da sam luzer, da sam neuspješna. Uvijek sam sve druge stavljala na prvo mjesto i sada sam odlučila posvetiti se sebi i svome zdravlju”, rekla je Marica.

Najnovije objave