Subota, 8. svibnja 2021.

Marko Fucak, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Đurđevca: ‘Ključ gospodarstva leži u opremanju poduzetničke zone i dovođenju investitora’

Završio je specijalistički diplomski studij sigurnosti u Zagrebu i devet godina radi u struci kao stručnjak zaštite na radu i manager upravljanja sustavom kvalitete i okoliša

Preporučujemo

Đurđevački SDP na sjednici gradskog odbora donijela je jednoglasnu odluku da će njihov kandidat za gradonačelnika biti, kako kažu, perspektivni Đurđevčanin Marko Fucak, koji je ujedno i predsjednik gradske organizacije SDP-a, potpredsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije i član glavnog odbora SDP-a Hrvatske.

Završio je specijalistički diplomski studij sigurnosti u Zagrebu i devet godina radi u struci kao stručnjak zaštite na radu i manager upravljanja sustavom kvalitete i okoliša.

Oženjen je i otac sina Pavla, a u rodnom Đurđevcu živi oduvijek i kaže da zna sve probleme i prilike koje grad pruža jer programa i projekata koji se mogu provesti u djelo, a u konačnici i realizirati – ima na pretek. Podravina i Đurđevac imaju potencijal i ljude kojima treba dati priliku kako bi se zacrtane ideje realizirale, naglašavaju iz SDP-a.

– Veseli me što se zadnjih godina vizura Đurđevca modernizirala. Đurđevac poprima obrise urbanog grada, posebice njegov centar, ali za nekoliko godina infrastruktura u Đurđevcu neće imati smisao. Zamašnjak industrije i gospodarstva još se nije pokrenuo na zadovoljavajući način koji svi priželjkujemo i zbog toga mladi ne ostaju u Đurđevcu već svoju egzistenciju i budućnost grade u Zagrebu ili inozemstvu – istaknuo je Fucak.

Dodaje kako se ipak nazire se svjetlo na kraju tunela jer ključ gospodarstva leži u opremanju poduzetničke zone infrastrukturom i dovođenju investitora u Đurđevac.

– U tome vidim svoju viziju boljeg Đurđevaca i vjerujem da ju dijele i građani Đurđevca i prigradskih naselja. U pobjedu na lokalnim izborima idem s jasnim stavom i vizijom zajedništva jer u mom timu ima mjesta za sve vrijedne ljude i aktiviste kojima je interes grada, prigradskih naselja i zdravog društvenog okruženja na prvom mjestu – bez podjela – zaključio je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Đurđevca.

Najnovije objave