Petak, 24. ožujka 2023.

Masovno cijepljenje u Ludbregu: ‘Krajnje je vrijeme da se procjepljivanjem smanji rizik za velik broj ljudi’

Masovno cijepljenje u ludbreškoj sportskoj dvorani, i to za područje cijele bivše općine Ludbreg, održat će se u petak i subotu

Preporučujemo

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije potvrdio je kako će se ovog petka i subote, 7. i 8. svibnja, održati masovno cijepljenje u ludbreškoj sportskoj dvorani, i to za područje cijele bivše općine Ludbreg.

Cijepljenje u petak počinje u 8.30 sati, a cijepit će se osobe koje su prijavljene za cijepljenje kod liječnika opće medicine. Istog dana u poslijepodnevnim satima cijepljenje je organizirano za djelatnike tvrtki koje su se za isto prijavile. Cijepljenje u subotu počinje u 8.30 sati i namijenjeno je osobama koje su prijavile putem aplikacije cijepise.hr , a o terminu cijepljenja bit će obaviješteni.

– Ako se nastavi ovim tempom kroz nekih mjesec dana, s obzirom na to da su u najavi dolasci većih doza cjepiva za cijelu Hrvatsku, za očekivati je da bi svi oni koji se žele cijepiti prvi puta mogli biti i procijepljeni. To je u ovom trenutku vrlo važna informacija i nakon onog početnog nesnalaženja i nefunkcioniranja sustava cijepise.hr , s ovim većim količinama cjepiva za očekivati je da ćemo se svi moći cijepiti prvi, a nadam se i drugi put i da ćemo na taj način smanjiti rizik od korone. Vidjeli smo da je ovaj treći val bio poprilično strašan, nažalost, dosta ljudi je tragično završilo i krajnje je vrijeme da se procjepljivanjem smanji rizik za velik broj ljudi. Svi jedva čekamo da se kroz to procjepljivanje vratimo nekom normalnom životu – poručio je gradonačelnik Dubravko Bilić i pozvao stanovnike Ludbrega te okolnih naselja i općina da se odazovu cijepljenju u što većem broju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti