Srijeda, 4. listopada 2023.

Mladić kupio rabljenu komodu pa u njoj pronašao 25.000 eura

Mislio sam da me zezaju, kao prodali mi komodu pa me sad zafrkavaju s kuvertama s novcem koje su kao ostavili, ističe mladić

- Advertisement -

Mladić iz okolice Slavonskog Broda, 22-godišnji Petar Gavran, već godinu dana radi u Njemačkoj. Preko internetskog oglasnika pronašao je komodu za dnevnu sobu te je s prijateljem otišao po nju. Još dok su je iznosili iz stana čovjeka od kojeg su je kupili, čuli su da se nešto kotrlja u komodi, no mislili su da je riječ o nečemu drugome.

No, kada je došao u svoj stan i namjestio komodu, otvorio je ladice i shvatio što se to kotrljalo. U ladicama su ostali obiteljski albumi prijašnjeg vlasnika, ali i nekoliko omotnica s više od 25.000 eura, piše Večernji list.

– Obiteljski albumi još ‘ajde, ali omotnice s desecima tisuća eura! Mislio sam da me zezaju, kao prodali mi komodu pa me sad zafrkavaju s kuvertama s novcem koje su kao ostavili. Jedna je bila djelomično poderana pa sam je lagano otvorio i izvukao novčanicu, prinio je na svjetlost i vidio da je stvarna jer je imala žig i, naravno, ostao šokiran – ispričao je Petar za 24 sata.

- Advertisement -

Nije odmah znao što da radi pa se javio obitelji koja mu je prodala komodu, no oni za novac uopće nisu znali jer su taj stan naslijedili i počeli su rasprodavati stvari koje se u njemu nalaze. Ipak, Petar je odlučio biti iskren i priznao je vlasnicima što je pronašao u komodi, a oni su ga za njegovo poštenje nagradili.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti