Utorak, 23. srpnja 2024.

Na Bregfestu će se u središtu Koprivnice predstaviti čak 20 vinarija

Ljubitelji dobre kapljice doći će ovog vikenda na svoje s obzirom na to da će se na središnjem Zrinskom trgu u Koprivnici na Festivalu vinu Bregovite Hrvatske naziva Bregfest predstaviti velik broj vinarija

- Oglas -

Ljubitelji dobre kapljice doći će ovog vikenda na svoje s obzirom na to da će se na središnjem Zrinskom trgu u Koprivnici na Festivalu vinu Bregovite Hrvatske naziva Bregfest predstaviti velik broj vinarija.

Podsjetimo, festival vina održavat će se 14. lipnja od 18 do 23 sata te 15. lipnja od 10.30 do 13.30 sati te od 17 do 23 sata. Uz vinske radionice, hranu i dobru glazbu DJ-a, u samom srcu Koprivnice etablirane vinarije predstavit će se samo za vas ponudom vrhunskih vina regije Središnje bregovite Hrvatske.

Moći ćete tako kušati vina vinarija Kostanjevec, Matočec, Topolovčan, Bužić, Šimunić, Grudić, Cik, St. Jerome, Kunčić, Cmrečnjak, Dvanajščak, Kozol, Bedekovich, Lovrec, Polovanec, Miklaužić, Klet Romić, Bolfanski Vinski vrh te Kalničke poljoprivredne zadruge.

- Oglas -

Udruga Bregovita Hrvatska, regionalna organizacija za vinsku regiju Središnja bregovita Hrvatska, posvećena je unaprijeđenju vinogradarstva i vinarstva te promidžbi vina istoimene regije.

Središnja bregovita Hrvatska jedna je od četiriju hrvatskih vinskih regija, a u njenom sastavu su smještena vinogorja Zagorja i Međimurja, Prigorja i Bilogore, Pokuplja, Moslavine te Plešivice.

Organizatori Bregfesta su udruga Bregovita Hrvatska i Turistička zajednica grada Koprivnice.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti