Subota, 20. travnja 2024.

Na koprivničkoj tržnici uređena nova parkirališna mjesta

Naplata parkirnih mjesta odvija se prema redovnom rasporedu i vrši se svakog dana od 7 do 17 sati osim nedjeljom i blagdanima

- Oglas -

Kako bi se povećala sigurnost građana i poboljšali uvjeti parkiranja na koprivničkoj tržnici uređeno je devet novih parkirališnih mjesta.

– Parkirališna mjesta na Gradskoj tržnici nalaze se u 1. zoni, dio parkinga na ulazu je privatni posjed pa ovom prilikom molimo korisnike da svoja vozila ne parkiraju na djelu privatnog posjeda već da koriste parkirna mjesta javnog parkirališta – istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Naplata parkirnih mjesta odvija se prema redovnom rasporedu i vrši se svakog dana od 7 do 17 sati osim nedjeljom i blagdanima.

- Oglas -

Dozvoljeno vrijeme parkiranja na javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata je neograničeno.

Javna parkirališta na kojima se vrši naplata razvrstana su po zonama i označena okomitom signalizacijom u bojama, i to:

Parkirališta 1. ZONE – crvena boja

Parkirališta 2. ZONE – žuta boja

Parkirališta 3. ZONE – zelena boja.

- Oglas -

Korisnicima javnih parkirališta za nabavku parkirališnih karata omogućene su raznovrsne mogućnosti kupnje karata.

Parking karte mogu se kupiti za vremenske intervale od sat, dan, tjedan, mjesec i godinu dana.  Kako bi osigurali brzo i efikasno korištenje usluge parkiranja Komunalac korisnicima pruža raznovrsne mogućnosti plaćanja:

  • Mobilna aplikacija Paydo
  • m-parking
  • Parkirališni automati
  • Elektronička parkirališna karta kupljena na kiosku TISKA

Mjesečne parkirne karte za fizičke i pravne osobe te povlaštene stanarske karte kupuju se na blagajni Komunalca u Mosnoj ulici 15.

Dodatne informacije korisnici mogu dobiti u radno vrijeme na telefon 048/251-853 ili putem elektroničke pošte parking@komunalac-kc.hr.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti