Subota, 28. svibnja 2022.

NAGRADNJAČA Evo kome Accumbens savjetovalište daruje plan prehrane

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom po jedan plan prehrane osvojili su...

Preporučujemo

U suradnji s Accumbens savjetovalištem za prehranu darujemo vam dva plana prehrane.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom po jedan plan prehrane osvojili su:

Vivien Strmecki i Adrijana Skec

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

__________________________

Accumbens savjetovalište za prehranu nudi pomoć klijentima koji žele regulirati tjelesnu masu. Usluge edukacije o prehrani i zdravim navikama podižu svijest o važnosti konzumacije raznovrsnih namirnica i o potrebnom dnevnom unosu nutrijenata (ugljikohidrati, proteini, masti) koji je različit za svakog pojedinca.

Savjetovanje uključuje određivanje cilja, procjenu energetske potrošnje i nutritivnog statusa, određivanje sastava tijela vagom (udio masnog tkiva, udio mišićne mase, udio vode u tijelu i drugo), a sljedeći korak je izrada individualiziranog plana prehrane prilagođenog potrebama klijenta te praćenje procesa uz razgovor, savjete koji će biti od pomoći u stvaranju zdravih prehrambenih navika.

Uz savjetovanje, moguća je suradnja u smislu izrade plana prehrane bez praćenja rezultata.

Kontakt
Mobitel: 099 246 4733 (Daria Harambašić)
- Advertisement -

Najnovije objave