Srijeda, 4. listopada 2023.

NAGRADNJAČA Marks – očni i slušni centar daruje vam prekrasni Guess dioptrijski okvir

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do srijede, 27. listopada, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednika

- Advertisement -

Marks – očni i slušni centar otvorio je nedavno svoju poslovnicu i u gradu Đurđevcu.

Povodom otvorenja nove poslovnice svim svojim kupcima osigurao je 30% popusta na SVE dioptrijske okvire i sunčane naočale.

Posjetite novu Marks poslovnicu u Đurđevcu na adresi Ulica kralja Tomislava 1, u samom centru grada.

- Advertisement -

Marks očni i slušni centar u Đurđevcu

Popust se odnosi i na poslovnicu u Đurđevcu, ali i na onu u Koprivnici (zgrada Martinovka u Generalićevoj ulici 3) i traje do do 31. listopada 2021. godine.

Marks očni i slušni centar u Đurđevcu

U povodu otvorenja nove poslovnice u Đurđevcu, Marks je za sve čitatelje portala Klikaj.hr pripremio i jednu lijepu nagradnjaču.

Daruje vas prekrasnim i iznimno vrijednim Guess bestseller dioptrijskim okvirom. Isto tako, u Marksu možete napraviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka na najsuvremenijim uređajima.

- Advertisement -

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do srijede, 27. listopada, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednika.

Ključna riječ za sudjelovanje u nagradnoj igri je: Marks – očni i slušni centar.

Morate ju napisati u komentaru na Facebooku.

Marks očni i slušni centar u Đurđevcu

U ovom očnom i slušnom centru možete obaviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka, i to na najsuvremenijim uređajima. Centar se bavi i izradom i prodajom dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina, slušnih aparata i baterija.

U ponudi imaju veliki izbor okvira vodećih svjetskih brandova: Ray Ban, Dolce&Gabbana, Vogue, Emporio Armani, Police, Furla, Carolina Herrera, Tom Ford, Guess, Tommy Hilfiger, Max Mara, Fendi, Celine, Silhouette i Polaroid.

Marks očni i slušni centar u Đurđevcu

Isto tako, ondje vas očekuje i veliki izbor dječjih dioptrijskih i sunčanih naočala i naočalne leće vodećeg svjetskog proizvođača Zeiss. Specijalizirani su za progresivne i uredske naočale, a uz slušni aparat gratis možete dobiti i kompletne dioptrijske naočale. Mali popravci također su besplatni. Inače, kompletne dioptrijske naočale možete kupiti već od 399 kuna, a uz kupovinu progresivnih naočale za čitanje su vam gratis.

Valja naglasiti i da je Marks ugovoreni partner HZZO-a za naočale i slušna pomagala.

Više o Marksu – očnom i slušnom centru možete saznati na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.marks.hr, na njihovoj Facebook stranici , na njihovom Instagramu ili putem e-maila: info@marks.hr.

Kontaktirati ih možete i na broj 091/4500-655, a radno vrijeme im je od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 17 sati i subotom od 8 do 13 sati.

Marks promo

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti