Utorak, 6. lipnja 2023.

Nedjeljko Kovačević novi-stari predsjednik DVD-a Suha Katalena

Zahvaljujem se Đurđevcu te Vatrogasnoj zajednici i Javnoj vatrogasnoj postrojbi na novoj opremi koju su nam osigurali, rekao je Kovačević

Dobrovoljno vatrogasno društvo Suha Katalena održala je redovnu izvještajno izbornu skupštinu.

Skupštini su uz redovne članove DVD-a prisustvovali i đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči, zapovjednik JVP-a Đurđevac, Matija Markešić te predsjednik Vatrogasne zajednice Željko Turbelija.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Nedjeljko Kovačević te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2021. koja su jednoglasno usvojena.

Novi mandat od pet godina preuzelo je isto vodstvo te je za predsjednika ponovno izabran Nedjeljko Kovačević, za zamjenika predsjednika Antonio Lovrak, za zapovjednika Vanja Šerepec, a za zamjenika zapovjednika Kristijan Dikšić.

– Drago mi je što su me članovi ponovno odabrali za predsjednika te tako podržali moj rad. Zahvaljujem se i Gradu Đurđevcu te Vatrogasnoj zajednici i Javnoj vatrogasnoj postrojbi na novoj opremi koju su nam osigurali, kao i na financijskoj podršci koja nam omogućuje rad društva – rekao je predsjednik Nedjeljko Kovačević.

Matija Markešić čestitao je predsjedniku DVD-a na još jednom mandatu te se ovom prilikom zahvalio članovima DVD-a Suha Katalena Tomislavu Rastovski i Nedjeljku Kovačeviću na angažmanu u spašavanju i sanaciji na potresom pogođenom području Petrinje i okolnih naselja.

Gradonačelnik Hrvoje Janči čestitao je vatrogascima okupljenim u DVD-u i cijelom društvu na dosadašnjem radu i aktivnostima te naglasio kako mu je drago da mu je velik broj mladih uključen u rad DVD-a.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti