Srijeda, 6. srpnja 2022.

Nogometaš Koprivnice Kensuke Enjo redovito trenira u Sportskom centru Cerine

Nakon treninga prakticira povremeno i wellness oazu na Cerinama, a posebice saunu koja mu služi za opuštanje i relaksaciju

Preporučujemo

Novi član NK Koprivnice Kensuke Enjo, japanski vezni igrač svaki tjedan trenira u Sportskom centru Cerine kako bi bio spreman za nove izazove.

Kensuke je rođen 23. kolovoza 1993. u Osaki, a dosad je igrao u Japanu, na Tajlandu, u Sloveniji, Latviji i Poljskoj.

Kensuke Enjo
Kensuke Enjo // Foto: GKP Komunalac

Grad Koprivnica mu je izuzetno lijepo mjesto koje kako kaže odiše mirom i zelenilom i upravo zbog toga je Kensuke odlučio ostati u Koprivnici i svoj život posvetiti nogometnoj karijeri.

S obzirom na svakodnevne treninge u nogometnom klubu, Sportski centar Cerine posjećuje jednom do dva puta tjedno kako bi stvorio mišićnu ravnotežu i jakost cijelog tijela te se pripremio za natjecateljsku fazu.

Trening u teretani pomaže mu kod jačanja mišićne mase na slabijim dijelovima tijela no nije ovdje riječ samo o postizanju veće ukupne mišićne snage, već i brzine reakcije, eksplozivnosti te izdržljivosti kao sastavnica ukupne tjelesne pripreme bez kojih se ne može zamisliti ovaj vrhunski sport.

Kensuke Enjo
Kensuke Enjo // Foto: GKP Komunalac

Najdraža sprava mu je cross machine, multifunkcionalna sprava na kojoj radi vježbe za ruke, trbuh i noge.

Nakon treninga prakticira povremeno i wellness oazu na Cerinama, a posebice saunu koja mu služi za opuštanje i relaksaciju.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave