Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Nogometaši Podravine pod vodstvom novog trenera krenuli s ljetnim pripremama

Ludbreške 'Plave bluze' već imaju dogovorena dva gostujuća pripremna susreta s jakim protivnicima i to 23. srpnja u Nedelišću te 6. kolovoza u Čakovcu protiv Međimurja

Preporučujemo

Ludbreška Podravina započela je pripreme za novu sezonu u koju ulazi s novim trenerom Matijom Kristićem.

Kristić je prošle sezone s Poletom iz Svetog Martina na Muri osvojio titulu prvaka 3. HNL skupina Sjever.

Trener povratnik koji je Podravinu vodio i prije dvije godine na prvom treningu je okupio 15 igrača među kojima je bilo i osam juniora iz Škole nogometa Podravine.

Nogometaši Podravine
Trener Matija Kristić (desno) // Foto: Dražen Vađunec

Od novih lica zamijetili smo Marina Grđana i Marka Ilijevskog koji su pristigli na probu, a uprava još pregovara i s Filipom Škvorcom, igračem Međimurja.

Opravdano su nedostajali Matija Štefanec i Matija Havaić, dok su Podravinu napustili kapetan Siniša Fajt, njegov zamjenik Karlo Jadanić, zatim stoper Tino Belovari i iskusni Mario Kranjec.

Od iskusnijih igrača ostali su vratar Edi Kovačić, stoper Karlo Sambolec i vezni igrač Josip Golubar.

Nogometaši Podravine
Nogometaši Podravine // Foto: Dražen Vađunec

Ludbreške ‘Plave bluze’ već imaju dogovorena dva gostujuća pripremna susreta s jakim protivnicima i to 23. srpnja u Nedelišću te 6. kolovoza u Čakovcu protiv Međimurja.

Prvu pripremnu utakmicu Podravina bi trebala igrati kod kuće protiv NK Naprijed iz Cirkovljana, ali Međimurci još nisu potvrdili dolazak.

Službena nogometna natjecanja za ludbreške nogometaše počinju 13. kolovoza prvim kolom Županijskog kupa, a prvenstvo započinje tjedan dana kasnije.

Tekst: Dražen Vađunec

- Advertisement -

Najnovije objave