Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Mladi koprivnički gitarist osvojio prvu nagradu na međunarodnom gitarističkom natjecanju u Istri

Mladi je Noa oduševio žiri virtuoznim izvedbama skladbi Padovca, Browera i Calatayuda i time osvojio maksimalnih 100 bodova i laskavu titulu laureata natjecanja, kao i nastup na završnom koncertu

Preporučujemo

Noa Papić Bogadi, devetogodišnji učenik drugog razreda Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’ iz Koprivnice, prošlog je vikenda pod mentorstvom profesora Matije Kučića osvojio prvu nagradu na međunarodnom gitarističkom natjecanju Bale-Valle ‘Live Guitar’.

Natjecanje je od 8. do 10. srpnja 2022. u organizaciji Gitarističkog centra ‘Mauro Giuliani’ iz Gorizije održano u Balama u Istri.

Mladi je Noa oduševio žiri virtuoznim izvedbama skladbi Padovca, Browera i Calatayuda i time osvojio maksimalnih 100 bodova i laskavu titulu laureata natjecanja, kao i nastup na završnom koncertu.

Ovom su nagradom Noa i njegov mentor Matija Kučić na najljepši mogući način zaključili sezonu natjecanja nakon osvojene prve nagrade i titule laureata na međunarodnom gitarističkom natjecanju ‘Daleki akordi’ u Splitu i prve nagrade na međunarodnom natjecanju Altamira Gorizia Guitar Competition u Goriziji, poručuju iz Umjetničke škole ‘Fortunat Pintarić’.

- Advertisement -

Najnovije objave