Srijeda, 28. veljače 2024.

Obavijest o zbrinjavanju otpada u Reciklažnom dvorištu Herešin

Prilikom dolaska i boravka u reciklažnom dvorištu građani se moraju pridržavati mjera socijalnog distanciranja i higijene

- Oglas -

U ovim izvanrednim okolnostima  Komunalac trudi se da građani i dalje dobivaju sve komunalne usluge koje u Koprivnici, koprivničkim prigradskim naseljima i okolnim općinama pružaju.

Najvažnija je sigurnost zaposlenika koji su u svakodnevnom kontaktu s građanima, a koji zajedno sa svim ostalim sektorima tvrtke Komunalac rade na tome da se svakodnevni život građana odvija što normalnije.

U srijedu, 22. travnja, obavljen je i redovni odvoz glomaznog otpada u rajonu 19: Općina Legrad, Veliki Otok, Mali Otok, Selnica Podravska, Kutnjak, Antolovec i Zablatje.

- Oglas -

Prilikom donošenja reciklabilnog otpada u Reciklažno dvorište Herešin sav otpad kojeg građani žele zbrinuti u reciklažnom dvorištu mora biti razvrstan prema vrsti materijala, Recikliranje od A do Ž.

Tako će brže i efikasnije uputiti građane u koji je spremnik potrebno odložiti pojedinu vrstu otpada te će se lakše evidentirati vrsta i količina zaprimljenog otpada.

– Zbrinjavanje svih vrsta reciklabilnog otpada u Reciklažnom dvorištu Herešin besplatno je za sve građane Koprivnice, koprivničkih prigradskih naselja i općina u kojima Komunalac obavlja odvoz otpada – stoji na stranicama koprivničkog Komunalca.

Radno vrijeme je radnim danom od 9 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Prilikom dolaska i boravka u reciklažnom dvorištu građani se moraju pridržavati mjera socijalnog distanciranja i higijene.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti