Petak, 3. veljače 2023.

Objavljen natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje parkova za vježbanje na otvorenom

Oprema i sprave za vježbanje mogu sadržavati kombinaciju opreme za vježbanje tipa street workout i fitness sprava za vježbanje na otvorenom

Preporučujemo

Hrvatska lutrija objavila je natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje parkova za vježbanje na otvorenom.

Ukupni raspoloživi iznos sredstava po ovom natječaju iznosi 1.898.694 kuna (252.000 eura). Iznos financijskih sredstava koji će se dodijeliti i isplatiti jednoj jedinici lokalne samouprave u svakoj županiji može iznositi najviše do 90.414 kuna (12.000 eura).

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj, a prihvatljivi troškovi su troškovi nastali u svrhu realizacije projekta koji se odnose na kupnju, dobavu i postavljanje fiksne opreme i sprava za vježbanje na otvorenom.

Oprema i sprave za vježbanje mogu sadržavati kombinaciju opreme za vježbanje tipa street workout i fitness sprava za vježbanje na otvorenom. Minimalno jedna od sprava mora biti namijenjena  osobama s invaliditetom.

Neprihvatljivi troškovi su troškovi izvođenja pripremnih građevinskih radova i završnih radova te je obveza odabranog podnositelja da o svom trošku izvede sve potrebne pripremne i završne radove za postavljanje sprava za vježbanje.

Rok za dostavu prijave je 9. prosinac do 15 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti