Petak, 12. travnja 2024.

Od četvrtka ponovno otvoren đurđevački buvljak

Buvljak se prostire na livadi preko puta tržnice na kojoj svakog četvrtka od 6 do 13 sati posjetitelje očekuju prodajno-izložbene zone s rabljenim stvarima

- Oglas -

Komunalne usluge Đurđevac obavještavaju korisnike svojih usluga da je odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite dopušten rad sajmova na otvorenom.

Rad sajma na otvorenom (buvljaka) u Đurđevcu počinje od četvrtka 28. svibnja.

Buvljak je obogatio dosadašnju sajmenu ponudu četvrtkom, a osim korisnih stvari sigurno će se pronaći i neke stare i zanimljive stvari koje su do sada ležale na tavanu, a imaju veliku vrijednost.

- Oglas -

– Buvljak privlači i lokalne kolekcionare, ali i lovce na antikvitete. Inicijativa za organiziranjem buvljaka je zapravo došla od samih građana koji često sudjeluju na buvljacima i sajmovima u našoj okolici – istaknuli su iz đurđevačkog Komunalca.

Buvljak se prostire na livadi preko puta tržnice na kojoj svakog četvrtka od 6 do 13 sati posjetitelje očekuju prodajno-izložbene zone s rabljenim stvarima.

Ovom prilikom pozivaju se svi zainteresirani da obave godišnje čišćenje garaža i ormara i da se već ovaj četvrtak pridruže na buvljaku.

Mole se kupci da se pridržavaju svih uputa, izbjegavaju približavanje i kontakt s prodavačima te da ne diraju izloženu robu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti