Subota, 3. prosinca 2022.

Odazovite se akciji prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

Koprivničko društvo Crvenog u subotu, 19. veljače, u shopping centru Supernova organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Volonteri će od 9 do 13 sati dijeliti letke s popisom artikala koji nedostaju te preuzimati donacije, a trenutačno u Socijalnoj samoposluzi najviše nedostaje ulje, brašno i higijenski proizvodi.

“Pozivamo sve koji su u mogućnosti da pomognu te unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama”, poručili su iz Crvenog križa Koprivnica.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima s koprivničkog područja.

Svi koji naknadno žele pomoći, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu odnijeti u Crveni križ Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati.

Također, pomoći možete i volontirajući, javite se na broj telefona 048/642-193.

U prikupljanju donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti