Petak, 12. kolovoza 2022.

Odazovite se novoj akciji prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu

U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli humanitarnih paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ u subotu, 16. srpnja, u shopping centru Supernova organizira akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu.

Akcija će se provoditi od 9 do 13 sati, a volonteri će dijeliti letke s popisom potrebnih proizvoda te preuzimati donacije.

“Pozivamo građane koji su u mogućnosti da doniraju nešto s popisa i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Unaprijed zahvaljujemo svima koji će u kolicima naših volontera ostaviti poneki proizvod”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitim korisnicima koji su na to stekli pravo temeljem Socijalnog programa Grada Koprivnica.

U prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli humanitarnih paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner je sufinanciran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave