Petak, 19. srpnja 2024.

Odlični rezultati mladih koprivničkih tenisača, Barbara Belčić osvojila turnir

Teniski klub Koprivnica bio je domaćin turnira iz kalendara Odbora Sjever za djecu do devet godina. Na turniru se okupilo dvadesetak djece iz teniskih klubova sjeverozapadne Hrvatske

- Oglas -

Proteklog vikenda koprivnički tenisači i tenisačice ostvarili su odlične rezultate, i to na domaćem terenu, ali i na turnirima u Čakovcu i Osijeku.

Teniski klub Koprivnica bio je domaćin turnira iz kalendara Odbora Sjever za djecu do devet godina. Na turniru se okupilo dvadesetak djece iz teniskih klubova sjeverozapadne Hrvatske.

Koprivnicu su predstavljali Elena Večenaj, Ana Dautanec, Barbara Belčić, Fran Bodalec i Vito Treščec, koji su postigli odlične rezultate.

- Oglas -

Nakon razigravanja po grupama Elena i Ana plasirale su se u “brončanu” skupinu, dok su Barbara, Vito i Fran izborili nastup u “zlatnoj” skupini, u kojoj je Barbara bila najbolja i osvojila prvo mjesto te postala osvajačica turnira.

Na turniru u kategoriji do 12 godina u Osijeku boje kluba branili su Vid i Rea Horvatić Jambor, Marko Bešvir i Karlo Šifkorn. Rea je zaustavljena u grupnoj fazi turnira, dok su Vid, Marko i Karlo prošli grupnu fazu i plasirali se u glavni turnir.

Marko je zaustavljen u drugom kolu, dok su Karlo i Vid dogurali sve do polufinala, što dokazuje da se od ove generacije mogu očekivati dobri rezultati.

U Čakovcu je također održan turnir do 14 godina, gdje su Koprivnicu predstavljale Mia Gregurina i Laura Šifkorn.

Mia je spletom okolnosti u četvrtfinalu glavnog turnira igrala protiv Laure, te je odnijela pobjedu. Mia je na kraju zaustavljena u napetom polufinalnom meču.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti