Petak, 3. veljače 2023.

Održani 26. Susret osoba s invaliditetom i 14. likovna kolonija županijske Udruge invalida

Na Ješkovu su se okupili članovi udruga iz susjednih županija, a već je tradicionalno bilo organizirano i natjecanje u pikadu i visećoj kuglani

Preporučujemo

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije prošlog je vikenda na prostoru jezera Ješkovo i Art centra Ješkovo organizirala tradicionalnu 14. likovnu koloniju na kojoj su sudjelovali likovni umjetnici i prijatelji Udruge, kao i 26. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima.

Događanju je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek koja je pohvalila rad Udruge te poželjela mnogo kreativne inspiracije umjetnicima i uspjeh u sportskim disciplinama. Ujedno je dodala kako Županije kroz svoje programe i projekte brine o ranjivim društvenim skupinama te kako će i nadalje biti na raspolaganju za potrebnu pomoć Udruzi.

Susret invalida na Ješkovu
Foto: kckzz.hr

Okupljene je pozdravio i Miroslav Mačković, predsjednik Udruge invalida, kao i predsjednik Likovne udruge Motacilla Alba Dragutin Ciglar, koja slavi jubilarnu 20. godišnjicu djelovanja, te načelnik Općine Gola Stjepan Milinković.

Spomenimo kako su se na Ješkovu okupili članovi udruga iz susjednih županija, a već je tradicionalno bilo organizirano i natjecanje u pikadu i visećoj kuglani.

Susret invalida na Ješkovu
Foto: kckzz.hr
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti