Srijeda, 24. srpnja 2024.

Oslabljena Hrvatska izgubila od Japana, izgledi za četvrtfinale svedeni na teoriju

Igračicama čestitke na borbenosti, ali u ovakvim okolnostima doista im nije bilo lako i nema im se što zamjeriti

- Oglas -

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija večeras je odigrala treću i posljednju utakmicu u skupini G na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Naše rukometašice nakon uvodnog poraza od Brazila nisu imale pravo na kiks jer bi im u suprotnom u drugom krugu bilo jako teško izboriti plasman u četvrtfinale.

Međutim, neočekivane probleme stvorila je pojava koronavirusa u redovima reprezentacije. Pozitivne nalaze testova imale su Ćamila Mičijević, Dora Krsnik i Ivana Dežić, što je na kraju presudilo i pobjednika.

- Oglas -

Dobro su se Hrvatice borile u prvih 50 minuta, ali su energetski pale u završnici. Imali smo samo tri vanjske igračice i to su Japanke iskoristile i ostvarile pobjedu kojom su nas udaljile od četvrtfinala. Izgledi su sad samo teoretski.

Igračicama čestitke na borbenosti, ali u ovakvim okolnostima doista im nije bilo lako i nema im se što zamjeriti.

HRVATSKA – JAPAN 26:28 (14:14)
CASTELLON – Gradska dvorana. Gledatelja 500. Sutkinje: Alpaidze i Berezkina (Rusija).
HRVATSKA: Bešen (0+1), Kapitanović, Pijević (6); P. Posavec 3, S. Posavec 2, Kalaus 6(3), Ježić 4, Burić, Šimara, Debelić 4, Turk 5, Mamić, Blažević 1. IZBORNIK: Nenad Šoštarić.
JAPAN: Kametani (8+1), Baba; Nagata 1, Fujita, Gray, Ohyama 1(1), Aizawa 3, Matsumoto, Iwabuchi, Kondo 1, Nakayama 9(4), Yamamoto, Kitihara 4, Sahara 2, Hattori 6(1), Yoshidome. IZBORNIK: Shigeo Kusomoto.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti