Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Ostani doma i gledaj sjajne predstave u izvođenju Lutkarske družine Kopriva pec, pec

Predstave su nastale pod vodstvom Tigrene Csik koja je priredila sve scenarije, a lutke su po njenim zamislima izrađene u kreativnim radionicama Društva naša djeca Koprivnica

- Oglas -

Kako bi stvorili dodatne sadržaje za djecu koja ovih dana moraju ostati doma, u Društvu naša djeca Koprivnica započeli su s objavom video snimaka lutkarskih predstava u izvođenju Lutkarske družine Kopriva pec, pec.

Do sada su objavljene tri predstave, i to Šašavi mišić, Pričamo priču o jednom mačku i Čarobni cvijet, koje su namijenjene djeci od dvije godine na više.

Predstave su nastale pod vodstvom Tigrene Csik koja je priredila sve scenarije, a lutke su po njenim zamislima izrađene u kreativnim radionicama Društva naša djeca.

- Oglas -

Projekt lutkarstva u okviru DND-a već nekoliko godina podupiru Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija pa je zahvaljujući tome Lutkarska družina uspjela prirediti više od 20 predstava.

Dio njih je snimljen pa stoga ovih dana DND na poseban način zabavlja djecu uz poruku ostanite doma uz lutkarske predstave.

Predstave možete pratiti OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti