Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Ove subote na koprivničkim bazenima Cerine očekuje vas rekreativni turnir u odbojci na pijesku

Svakom sudioniku osigurano je piće za vrijeme odigravanja meča te kupanje na bazenima Cerine za vrijeme trajanja turnira

- Oglas -

Na sunčalištu koprivničkih bazena Cerine, u subotu, 24. srpnja, od 17 sati počinje JANA CERINE OPEN – rekreativni turnir odbojke na pijesku.

Kategorije natjecatelja su odvojene – posebno muške, a posebno ženske ekipe. Ekipa se sastoji od dva igrača. Odmjeravanje snaga zamišljeno je kao grupno razigravanje, nema automatskog ispadanja, već će svaka ekipa odigrati barem dva do tri meča.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 120 kuna po ekipi ili 60 kuna po prijavljenom sudioniku, a plaća se 24. srpnja na recepciji bazena prije početka turnira.

- Oglas -

Svakom sudioniku osigurano je piće za vrijeme odigravanja meča te kupanje na bazenima Cerine za vrijeme trajanja turnira.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na mail recepcija.cerine@komunalac-kc.hr, 048/240-570 ili osobnom prijavom na recepciji Cerina do petka, 23. srpnja.

Nakon sistematizacije prijava na web stranici bazena moći ćete naći točan raspored termina odigravanja prvih mečeva, a ulaz na sunčalište bazena za sve posjetitelje i navijače je besplatan.

Ljeto na Cerinama vrijeme je za vas, vrijeme koje možete ugodno provesti sa svojom ekipom uz zabavu, rekreaciju, ali i vrijeme za vas i vašu obitelj.

Dođite, zabavite se, rekreirajte, kupajte i uživajte na koprivničkim bazenima Cerine.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti