Utorak, 23. travnja 2024.

Ovih dana na adrese 10.800 kućanstava stiže Koprivnički Zvonček

Kao što sam naziv govori, u glasniku se mogu pronaći sva važna, kapitalna ulaganja i događanja koja se tiču života Koprivnice i prigradskih naselja

- Oglas -

Koprivnički Zvonček, komunalni glasnik Grada Koprivnice, do kraja tjedna stići će na adrese gotovo 11.000 kućanstava.

Kao što sam naziv govori, u glasniku se mogu pronaći sva važna, kapitalna ulaganja i događanja koja se tiču života Koprivnice i prigradskih naselja. Školstvo i obrazovanje, poduzetništvo, komunalno gospodarstvo, ekologija, sport i društveni život, protežu se kroz kvalitetne sadržaje na 24 stranice u boji.

Priliku da ga prvi prelista i izrazi zadovoljstvo s njegovim sadržajem imao je gradonačelnik Mišel Jakšić kao nositelj projekta u ime Grada Koprivnice.

- Oglas -

“S obzirom da nismo mogli biti među građanima kao do sada i prezentirati im naš rad, odlučili smo da će naš komunalni glasnik izaći ove godine. Ovaj Zvonček je jedan od najboljih dokaza da, unatoč korona krizi i svim problemima koje je ona donijela, nismo stali i nismo prestali na svakodnevnom radu za razvoj grada”, kazao je Jakšić.

Svoje zadovoljstvo njegovim izgledom i brojem tema koje su razrađene nije skrivala ni predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec.

“Distribucija Koprivničkog Zvončeka krenula je u utorak i stići će na ukupno 10.800 kućanstva i to na području grada Koprivnice i okolice (Herešin, Jagnjedovec, Reka, Štaglinec, Starigrad, Kunovec Breg, Bakovčice i Draganovec). Besplatan primjerak Zvončeka građani će moći uzeti u Komunalcu, na Gradskim bazenima Cerine, u Knjižnici i čitaonici Fran Galović i u Domu mladih. Sadržaj Zvončeka podijeljen je u cjeline – aktualno, gospodarstvo, komunalno gospodarstvo i sport, rekla je N. Tetec.

Iskoristila je i priliku da se zahvali svim oglašivačima pomoću kojih je i financiran Koprivnički Zvonček.

Inače, radi se o trećem broju Koprivničkog Zvončeka. Prva dva su izašla 2016. i 2017. godine.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti