Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Ovog vikenda u đurđevačkom Kinu pogledajte dva filma, ujutro crtani, navečer igrani

Cijena ulaznice za odrasle je 20 kuna, a za djecu 10 kuna. Svoje ulaznice možete kupiti sat vremena prije početka filma na blagajni na ulazu Doma kulture

Preporučujemo

Turistička zajednica Grada Đurđevca poziva sve zaljubljenike u filmove da u nedjelju 24. listopada 2021. godine posjete Kino u Đurđevcu u 10.30 sati i ne propuste pogledati sinkroniziranu animiranu avanturu NESAVRŠENI ROBOT RON u kojoj možete vidjeti zanimljivu priču o Barneyju, neobičnom dječaku koji se bori s vladavinom društvenih medija, i Ronu, njegovom novom digitalnom uređaju koji je stvoren da mu bude trenutni ‘najbolji prijatelj‘.

Istog dana, u 20 sati možete pogledati epsku priču o izdaji i pravdi, ispričanu s tri različita gledišta smještenu u 14. stoljeću – POSLJEDNJI DVOBOJ. Glavne uloge u ovom filmu odigrat će dobro poznati Ben Aflleck, Matt Damon, Adam Driver i Jodie Corner.

Cijena ulaznice za odrasle je 20 kuna, a za djecu 10 kuna. Svoje ulaznice možete kupiti sat vremena prije početka filma na blagajni na ulazu Doma kulture.

“Ovim putem napominjemo da se svi prilikom ulaska u Kino pridržavaju propisanih mjera od strane Stožera civilne zaštite.”, poručuju iz Grada.

Najnovije objave