Subota, 4. veljače 2023.

Pedja Bajović, jedan od najboljih komičara u svijetu, stiže u Đurđevac

Nastupit će u đurđevačkom Domu kulture s predstavom Muškarac (o parenju i razmnožavanju)

Preporučujemo

U Dom kulture Đurđevac u nedjelju, 29. siječnja, s početkom u 20 sati stiže jedan od petorice najboljih komičara u svijetu Pedja Bajović. Predstavu organizira Turistička zajednica grada Đurđevca.

Jedan je od osnivača stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji sa stavom brusio i kroz međunarodnu karijeru. Čovjek je to koji je strast pretvorio u ozbiljan posao komedijaša. Ozbiljan komedijaš za ozbiljne, zrele ljude u kasnim tridesetima pa nadalje. Publika je to kojoj se Bajović obraća britkom pričom o ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene na Balkanu prošle i prolaze. Balkanski je prostor neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama.

Ako niste sigurni volite li stand up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete ju zavoljeti.

O predstavi MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju):

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško, a kako se nositi s biti muškarac, dođite vidjeti i saznati!

Ulaznice po cijeni od sedam eura možete kupiti u đurđevačkom restoranu i pivnici Stari grad.

Više o predstavi i samom Pedji Bajoviću možete saznati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti