Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Plivačice i plivači Cerina ostvarili zapažene rezultate na jakom mitingu u Zagrebu

U klubu posebno ističu nastup Petra Domanovca koji je osvojio zlato na 50 prsno u konkurenciji 130 plivača 2011. godišta

- Oglas -

Plivački klub Cerine prošli je vikend sudjelovao na vrlo jakom Mitingu Sv. Patrika na bazenu Utrina u Zagrebu koje je okupilo 30 klubova iz cijele Hrvatske.

U subotu su plivali djevojčice i dječaci od 2010. do 2012. godišta u disciplinama 50 metara delfin, leđno, prsno i kraul.

U konkurenciji 250 plivačica i 290 plivača klub Cerine su predstavljali Marija Belčić, Lorena Markušić, Sara Sambolek, Teo Munić, Erik Petrić, Mislav Skvaža, Domagoj Krapinec, Fran Blažotinec, Niko Car, Petar Domanovac i Noa Brckan.

- Oglas -

U klubu posebno ističu nastup Petra Domanovca koji je osvojio zlato na 50 prsno u konkurenciji 130 plivača 2011. godišta. Svi ostali su isplivali odlična vremena i bili među 40 najbržih u svojim godištima.

U nedjelju su plivali djevojčice i dječaci 2013., 2014. godišta i mlađi na 25 metara delfin, leđno, prsno, kraul, a Cerine su predstavljali Matej Antolaš, Andrej Balaško, Nora Baran, Franka Bebek, Izabela Brlečić, David Bukovčan, Mia Capek, Marta Golubić, Ana Hren, Jan Kušec, Paula Lovasić, Zana Mihica, Eva Novak, Paula Pavlović, Petar Pintarić, Maks Petrović Oblučar, Damjan Podravec, Tena Posavec, Maria Rihtarić, Nicol Sambol, Klara Stanković, Borna Strah, Ana Marija Van Bregt i Tomislav Vukonić.

Borna Strah bio je među prvih 10, dok su Maria Rihtarić, Eva Novak i Klara Stanković ostvarile plasman među prvih 20 plivačica u svim disciplinama.

Štafeta Cerina je osvojila sedmo mjesto u konkurenciji 20 ekipa i tako postala najbolja štafeta u zapadnoj regiji.

Većini plivača ovo je bilo prvo natjecanje na kojem su stjecali prva plivačka iskustva.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti