Srijeda, 28. veljače 2024.

Podravkin trener Saračević nakon teškog poraza u Danskoj: ‘Ne mogu reći da se cure nisu borile, ali bili smo jako loši’

Rumunjke će biti iduće protivnice Podravke Vegete u Ligi prvakinja. Utakmica se igra u nedjelju u Koprivnici. Saračevićeva ekipa to jednostavno mora dobiti...

- Oglas -

Rukometašice koprivničke Podravke Vegete u subotu su u 10. kolu DELO Lige prvakinja poražene u Danskoj od domaćeg Odensea rezultatom 35:20, poluvrijeme 18:10.

Koprivničanke su solidno krenule u susret, ali kako je odmicalo vrijeme moćna danska ekipa samo je povećavala vodstvo.

– Bili smo nemoćni u napadu. Nismo imali rješenje za njihovu obranu i zbog toga je bilo puno primljenih lakih golova iz njihove tranzicije. Usput smo radili dosta naivnih grešaka u obrani tako da je ovo jedna jako loša utakmica i nažalost cure su htjele, ne mogu reći da se nisu borile, ali smo bili jako loši – rekao je Podravkin trener Zlatko Saračević.

- Oglas -

Lea Franušić bila je vidno razočarana nakon teškog poraza u Danskoj.

– Mislim da se nismo pridržavali apsolutno ničega što smo se dogovorili i što smo zadnjih dana dosta trenirali i uvježbavali. Prije svega obrana nije išla koliko god smo ju mijenjali i 6-0 i 3-2-1, pucali smo dosta po sredini i nismo mogli naći tu šestorku koja bi spojila jednu dobru obranu i napad. I iz ovog poraza moramo se izvući, gledati pozitivno, što prije zaboraviti, analizirati sve naše greške i fokusirati se na sljedeću utakmicu u Koprivnici – istaknula je Lea.

Podravka Vegeta dosad je odigrala sedam utakmica u Ligi prvakinja ove sezone i upisala jednu pobjedu i šest poraza. Trenutačno je s dva boda na sedmom mjestu u skupini B među osam ekipa. Dortmund isto ima dva boda na šestom mjestu, ali iz osam utakmica. Posljednja je Ramnicu Valcea bez bodova u pet utakmica.

Upravo će Rumunjke biti iduće protivnice Podravke Vegete. Utakmica se igra u nedjelju u 15 sati u Koprivnici.

ODENSE HANDBOLD 35 (18) – PODRAVKA VEGETA  20 (10)

- Oglas -

Arena Idraetshal Odense (Danska), GLEDATELJI:-, SUCI: Smailagić Sandro i Smailagić Andrej iz Švedske, a delegat EHF-a,Petersen Ole Frydkjär (Danska)

Odense Handbold: Wester 5, Reinhardt 10/ Cohrt 5, Abbingh 3, Johansen, Quintino 4, Iversen 4, Groot 2, Larsen, Hald 2, Ikehara 2, Højlund 2, Wallen 2, Rej 9

Podravka Vegeta: Dumanska 12, Ećimović/Zadravec 3, Turk 1, Beganović 1, Karlovčan 1, Popović 1, Milošević 3, Džono, Milosavljević 5(4), Mugoša 1, Franušić, Buljan, Bancilon, Tsakalou 1, Carlos 3

SEDMERCI: Odense 6 (3) /Podravka Vegeta 4(4)

ISKLJUČENJA: Odense 4 min(Quintino, Hojlund) /Podravka Vegeta 8 min (Džono 2+2, Buljan, Milošević)

CRVENI KARTONI: –

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti