Petak, 27. svibnja 2022.

POGLED U PROŠLOST Ovo je ekipa koprivničke tvrtke Renotex 1980-ih, prepoznajte li koga?

Uveli smo rubriku "Pogled u prošlost" gdje ćemo objavljivati fotografije nekadašnjih generacija igrača. Prvenstveno nogometaša, ali otvoreni smo i za sve druge sportove

Preporučujemo

Radničke sportske igre i susreti prijateljstava nekada su bili nezaobilazni u gotovo svakom radnom kolektivu.

I koprivnička tvrtka Renotex držala je jako do toga pa su tako 1980-ih godina u Koprivnici imali jedno zanimljivo druženje s djelatnicima partnerske tvrtke Hermes iz austrijskog mjesta Bad Sankt Leonhard im Lavanttal.

Ova fotografija snimljena je na koprivničkom stadionu, a na njoj su igrači koji su nastupali na nogometnoj utakmici protiv Austrijanaca. Rezultat je, naravno, bio u drugom planu.

Stoje: Božidar Poljak, Josip Škvorc, Stjepan Đuretek, Ivan Šurlović, Ivan Štefan, Slavko Doboš, Mladen Doboš (pok.).

Čuče: Zlatan Jakupić, Željko Latin, Stanko Rajić, Ivan Bratković (pok.), Milorad Ratković.

Leži: Ivan Dvorski

_____________________________

Portal Klikaj.hr odlučio je na neki način podsjetiti na dobra stara vremena, kada su se nogomet i općenito svi sportovi igrali s daleko većim guštom nego danas. Pogotovo u amaterskim okvirima. Kada se igralo za kobasicu i pivu.

Uveli smo rubriku “Pogled u prošlost” gdje ćemo objavljivati fotografije nekadašnjih generacija igrača. Prvenstveno nogometaša, ali otvoreni smo i za sve druge sportove.

No, tu trebamo i vašu pomoć. Šaljite nam svoje stare fotografije (presnimite ih ako ih nemate u digitalnom obliku) na e-mail: sport@klikaj.hr. Ako znate tko je sve na fotografiji, napišite nam. Ako znate koje je fotografija godine napravljena (barem okvirno), napišite nam. Naravno, ime kluba se podrazumijeva, a ne bi bilo loše da nam dostavite i podatke u kojoj je ta generacija ligi igrala, ako znate. Možda je nešto i osvojila, bilo u prvenstvu ili Kupu. Svaka informacija dobro je došla, a mi ćemo ih probati nadopuniti uz pomoć komentara na Facebooku.

- Advertisement -

Najnovije objave