Srijeda, 19. lipnja 2024.

Policija morala intervenirati u središtu Koprivnice, zbog pijančevanja uhićeno šest osoba

Kako neslužbeno doznajemo, te su garaže postale veliki problem jer se u njima često, bilo danju, bilo noću, okupljaju dosta problematični ljudi

- Oglas -

Policija je u ponedjeljak morala intervenirati zbog galame i pijančevanja u samom središtu Koprivnice, u Ulici Matije Gupca. U večernjim satima, oko 21.50, više je osoba zatečeno ispred ili u “starim policijskim garažama” kraj nekadašnjeg Glasa Podravine, a koje se sada nalaze u privatnom vlasništvu.

“Zatečeno je šest osoba pod utjecajem alkohola (trojica muškaraca u dobi od 60, 22 i 26 godina i tri žene u dobi od 36, 36 i 23 godine), koji su narušavali javni red i mir tako da su se odavali pijančevanju na javnom mjestu. Počinitelji su uhićeni i protiv njih će zbog počinjenja prekršaja iz članka 20. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira biti
podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda”, priopćili su jutros iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Kako neslužbeno doznajemo, te su garaže postale veliki problem jer se u njima često, bilo danju, bilo noću, okupljaju dosta problematični ljudi. Vlasnik pokušava pronaći način da se to ne događa, zatvaraju se vrata, ali ovi uvijek pronađu način da se ondje okupljaju.

- Oglas -

Možda će se sada nešto promijeniti ili će policija morati češće na intervencije dok se nešto ne promijeni.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti