Ponedjeljak, 24. siječnja 2022.

Policija otkrila palikuću sa Šoderice, odgovarat će i za prijetnju

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Preporučujemo

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 23-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju, 3. listopada, u jutarnjim satima prijetio riječima oštećenom 25-godišnjaku da će ugroziti njegov život.

Također, sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju, 3. listopada, u jutarnjim satima na Šoderici zapalio kamp kućicu u vlasništvu oštećenog 25-godišnjaka, koja je u potpunosti izgorjela. Vlasnik je oštećen za oko 30.000 kuna.

Tko je i zbog čega zapalio kamp kućicu na Šoderici?

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari protiv osumnjičenika je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.

- Advertisement -

Najnovije objave